Acord de partits i entitats per fer possible l’Amnistia

Es presenten a la Presó Model accions unitàries i el nou text de llei consensuat entre Òmnium, AiLL, JuntsxCat, ERC i CUP a partir de la proposta inicial d’Amnistia i Llibertat

Acord de partits i entitats per fer possible l’Amnistia

Partits i entitats ens donem la mà, unim esforços i fem un pas endavant reivindicant l’amnistia com a via per a la solució del conflicte. Treballar plegats per als drets humans, per a la llibertat i la fi de la repressió contra el moviment independentista.

A l’acte, que ha tingut lloc a la Presó Model, s’han presentat accions conjuntes per reivindicar l’amnistia i un nou text de llei consensuada entre AiLL, Òmnium, ERC, JuntsxCat, i CUP, a partir de la proposta inicial d’Amnistia i Llibertat, elaborada per juristes reconeguts, catedràtics de Dret i politòlegs. Aquest text demostra que l’amnistia és possible i tan sols depèn de voluntat política.

Celebrem que el moviment independentista s’hagi posat d’acord en lluitar plegats per aconseguir-la, però també hem de ser conscients que hi ha molt camí per fer. Per això, des de la plataforma ciutadana Amnistia i Llibertat, l’onze de setembre d’aquest any vam iniciar una campanya de recollida de signatures al llarg del territori per instar al Congrés dels Diputats -a través del Dret de Petició-  a aprovar una Llei d’Amnistia. Durant aquests quatre mesos s’ha dut a terme una gran mobilització ciutadana, i a hores d’ara quasi 40.000 persones ja han signat per l’amnistia.

Aquí podeu consultar la proposta de llei d’amnistia consensuada

La lluita no s’atura; ara més que mai, tots plegats, signem per l’amnistia!