Així és la nova campanya d’Amnistia i Llibertat contra la monarquia espanyola

L’associació llança una nova campanya amb rotllos de paper higiènic antimonàrquic per assenyalar l’arbitrarietat de la justícia i la persecució contra l’independentisme

Així és la nova campanya d’Amnistia i Llibertat contra la monarquia espanyola

Imatges de Juan Carlos I amb Franco jurant el Moviment Nacional o rient amb la monarquia saudita. També del seu fill, Felipe VI, amb el cap per avall, en record al seu avantpassat Felip V. Frases com ara la famosa “la justícia és igual per a tothom” o fragments del discurs del 3 d’octubre de 2017. Aquests són alguns dels moments plasmats en els rotllos de paper higiènic d’una nova campanya de l’associació Amnistia i Llibertat, que preténdenunciar l’arbitrarietat de la justícia espanyola.

La monarquia és l’antagonista del moviment independentista català. Ni és democràtica, ni es basa en els valors de la justícia. De fet, darrerament s’ha evidenciat que la justícia no és igual per a tothom: mentre uns estan empresonats per les seves idees i opinions, altres fugen a Aràbia Saudita per no rendir comptes a la justícia; mentre a uns els deneguen el tercer grau i no podran passar el Nadal amb les seves famílies per quart any consecutiu, altres envien postals nadalenques mostrant com de feliços són vivint a compte dels contribuents, envoltats de notícies sobre fraus fiscals, targetes black i comissions, sota el paraigües de la impunitat del Rei.

Per això, Amnistia i Llibertat llança aquesta nova campanya amb rotllos de paper higiènic antimonàrquic, per assenyalar l'arbitrarietat de la justícia, la persecució contra l'independentisme i la corroboració que la justícia no és igual per a tothom.

Els beneficis aniran destinats a solidaritat antirepressiva i a finançar accions a favor de l'amnistia. Es poden aconseguir a botiga.amnistiallibertat.cat