Massiva participació ciutadana en la Marató per l’Amnistia

Massiva participació ciutadana en la Marató per l’Amnistia

Milers de persones han participat de la Marató per l’Amnistia, que s’ha celebrat de l’1 al 4 d’octubre. L’acció, impulsada per l’associació Amnistia i Llibertat, ha aconseguit més de 120 parades on es recollien signatures per l’Amnistia, amb una àmplia representació territorial.

En aquesta Marató per l’Amnistia -l’objectiu de la qual ha estat recollir un gran nombre de signatures aprofitant l'esperit reivindicatiu i mobilitzador de l'octubre de 2017- desenes de col·lectius locals independents s’han implicat i han participat en la campanya, així com centenars de persones que han recollit signatures individualment.

Susanna Pagès: “El nombre de signatures i la implicació de totes i tots ha superat les expectatives”

Per a Susanna Pagès, portaveu de l’Associació, “el nombre de signatures recollides durant la Marató i la implicació de la ciutadania en la lluita per l’amnistia és increïble, ha superat les expectatives”. A més, posa de manifest que en un moment en què alguns volen situar l’indult al centre del debat com a solució -quan tan sols és un pedaç-, “la ciutadania catalana aposta per l’amnistia per resoldre el conflicte polític i posar fi a la repressió contra l’independentisme”.