Amnistia i Llibertat rep el suport d’Aragonès i Budó en la campanya de recollida de signatures per l’amnistia

El vicepresident del Govern i la consellera de Presidència s’han reunit amb l’associació i han signat per l’amnistia

Amnistia i Llibertat rep el suport d’Aragonès i Budó en la campanya de recollida de signatures per l’amnistia

Un pas més per aconseguir l’amnistia. El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i la consellera de presidència, Meritxell Budó, han rebut l’associació Amnistia i Llibertat aquesta tarda al Palau de la Generalitat i han mostrat la seva clara aposta per l’amnistia, coincidint amb la visita del Rei Felip VI. El vicepresident i la consellera s’han sumat a la campanya de l’entitat, signant per presentar al Congrés dels Diputats una proposta de Llei d’Amnistia.

La portaveu d’Amnistia i Llibertat, Susanna Pagès, ha destacat la importància de la trobada, però no ha volgut oblidar que també s’haurien d’haver reunit amb el president Quim Torra, i que la seva causa també està inclosa dins la proposta de Llei d’Amnistia. En aquesta línia, Pagès ha afirmat que “el Govern de la Generalitat creu en l’Amnistia com la via per a resoldre el conflicte polític i aturar la causa general contra l’independentisme. Per això han donat suport a la campanya de signatures i a obrir vies de col·laboració”.

A més, la portaveu d’Amnistia i Llibertat ha explicat que en menys d’un mes -i tenint en compte les resticcions sanitàries- ja s’han recollit més de 25.000 signatures per l’amnistia. Per últim, Pagés ha volgut agrair públicament als centenars de voluntaris i voluntàries que s’estan implicant en la campanya. 

El vicepresident Pere Aragonès i la consellera Budó signen per l'Amnistia